OM SIF HOLTEN

jeg er cert. Mastercoach (life & business), cert. Stresscoach og jeg studerer til psykoteraput (Par & Familier) ved Dansk Familieterapeutisk Institut (DFTI), hvor jeg bliver færdiguddannet i april 2024.


Som Mastercoach bruger jeg Mannings SPØRGETEKNIK kombineret med effektive coachingværktøjer på master-niveau.


Som stresscoach hjælper jeg med både at afhjælpe stress og forebygge, så du er mere rustet ifht. fremtidig pres. Jeg har gratis stressrådgivning hver fredag kl. 8-9 på tlf. 26199086. Jeg er frivillig stressrådgiver på Stresstelefonen www.Forebygstress.dk. Det er begge muligheder for gratis rådgivning, hvor du kan stille spørgsmål om stress og få nogle gode råd til, hvad du kan gøre for at blive afstresset.


Mine specialer er:


TERAPI

Jeg er studerende på mit sidste 4. år. Mit speciale er Par & Familie. Jeg har samtaler til elev-pris. 


SORG & KRISE  (terapi eller coaching)

Samtaler for dig, der har det svært, måske har mistet én tæt på, eller har været gennem en krise og nu ønsker at komme godt videre og få hjælp ti at blive mere glad og livsfuld. Jeg hjælper med forståelse, accept, ro og mere glæde.


STRESSCOACHING

Coaching for dig, der ønsker at forebygge stress eller komme ud af stress. Jeg kan hjælpe dig med at forebygge stress eller komme af med din stress.  Uanset hjælper stresscoaching dig med at blive mere robust over for fremtidig stress. Det er en fantastisk kombination af stresscoaching og klassisk coaching, hvor stresscoaching fylder hele forløbet på 7 samtaler i alt, og hvor klassisk coaching tager mere og mere over i de sidste samtaler i forløbet.


LIVSDRØMME (coaching)

Coaching for DIG, der har en livsdrøm, dU gerne vil handle på eller blive afklaret med. Som coach hjælper jeg med at sortere i forhindringerne, FÅ afklaring og finde ind til motivation og fokus - at gå fra tanker til handling, og fra handling til forvandling.

 

COACHINGSESSIONER MED SIF

Under en en coaching-session stiller jeg spørgsmål ud fra det mål, du vil coaches på; har du ikke et eksakt mål, men kan bare mærke, at der er noget, der mangler, vil vi bruge den første session med at indkredse dit mål. Du finder svarene i dig, imens jeg lytter intenst. Jeg tror på dig og dine drømme og vil elske at kunne støtte dig, så du bliver den bedste version af dig selv og begynder at udleve det, du virkelig har lyst til; så du gør dit liv til dit eget værk, lever det mere målrettet og det hele bliver mere meningsfyldt. Sammen kan vi få meget spændende og ærlige samtaler, der kan gøre en stor forskel for dig – det kan få dig til at være mere tro mod dig selv, være ærlig over for dig selv, være god for dig selv og handle i forhold til dine drømme hvis bare du vil det! Det er dig, der bestemmer. Det afhænger af, om du virkelig gerne vil gøre en forskel for dig selv. Og Du kan begynde nu.


sif som coach

Mit coachingrum er fortroligt, nærværende, omsorgsfuldt, kreativt, og "glasloftet" over os må gerne løftes ... sprænges :-) Alle slags mål og drømme er velkomne! Som person er jeg meget interesseret i andre menneskers historier og drømme. Min fornemmeste opgave som lytter er at skabe et trygt rum, hvor din historie får den fulde plads og opmærksomhed. Jeg tager folk alvorligt samtidig med, at jeg holder en objektiv og professionel afstand, der sikrer, at min coaching forbliver professionel. Jeg har gennemlevet en hel del, så der er ikke meget, der kan overraske mig - det giver en stor ro i mødet med andre mennesker.


sif og hendes personlige historie

Mit liv i korte træk: Jeg er født i kælderen under min mors og fars diskotek "To-Be" i Odense. et par år senere åbnede de en restaurant/værtshus/spillested "Fatter Eskil" i Århus, hvor vi boede i lejligheden ovenover. Min far var musiker og min mor studerende samtidig med, at de drev "fatter Eskil". Hjemmet var præget af intellektuelle diskussioner, fester, alkohol - og vold. Som 7-årig flyttede min mor, søster og jeg til København. Som 9-årig gik min mor og far fra hinanden, og min søster flyttede allerede hjemmefra, da hun var 14 år; jeg blev moster to år efter. Min mor blev uddannet filminstruktør, men kæmpede med verden og blev mere og mere psykotisk. Som 15-årig udgav jeg en selvbiografi "Mig, min mor og de andre" (under navnet Sif Kiær, Gyldendal, 1985) og skrev herefter artikler til Billed Bladets Ung86-tillæg og Vi Unge. Som 16-årig flygtede jeg hjemmefra, da jeg ikke længere kunne bo med min noget psykotiske og alkoholiske mor. I nærmest et helt år kæmpede jeg for at få fred med min mor og ro til at passe mit gymnasie-liv;jeg havde mange samtaler med min mor, socialforvaltningen og Døgnkontakten, før det hele faldt på plads, og de kunne støtte mig økonomisk imod min mors vilje. Som 19-årig blev jeg student og samme sommer fandt jeg min mor død på dramatisk vis. Jeg flyttede til Århus, byen hvor min far og søster boede. Jeg gik til psykolog for at læge sårene og tog et 1-årigt journalistkursus ved Frontløberne. Herefter boede jeg et år i Frankrig, Marseille. Det franske fortsatte jeg med og tog min uddannelse som Cand.ling.merc. i fransk (translatør & tolk). Jeg mødte mine børns far som 23-årig, mistede min far som 27-årig, blev mor som 28-årig og 30-årig, og skilt som 50-årig. … Jeg lever nu et hyggeligt liv sammen med min hund Coco i Skæring, 11 km. uden for Århus. Jeg arbejder både som coach, terapeutstuderende og patentadministrator/oversætter.


Trods mit kaotiske ophav og oplevelsen af at stå helt alene meget tidligt i mit liv er det lykkedes mig at få en lang uddannelse, fået to fantastiske børn, været i fast forhold med mine børns far i 27 år, blevet skilt og kommet godt videre - at gå fra et meget utrygt liv i barndommen og ungdommen til noget mere stabilt og opbyggende i mit voksne liv. Min opvækst har lært mig at navigere i kaotiske vande og samtidig have en ro med mig - en tro på at der også kommer bedre dage og at jeg kan klare det dybeste vand. Jeg er drevet af et uudslukkeligt håb, finde mulige veje at gå, tro på det gode i andre, hjælpe og gøre en forskel. Jeg er i en evig søgen efter udvikling og det at optimere og forbedre.


Jeg tror på, at vi mennesker kan rigtig meget - bare vi vil det nok,  og vi får støtte og opmuntring fra et andet menneske.