BUSINESS COACHING

Business coaching


Hvad er business coaching?

Business coaching er for dig, der ønsker at blive mere målrettet i dit arbejdsliv; i stedet for at lade den ene dag tage den anden uden retning, vil du opleve at blive mere fokuseret og få lettere ved at arbejde målrettet. Du vil kunne opleve, at det hele begynder at give mere mening, og at de daglige skridt bliver som små perler på en større snor.


Du kan vælge at blive coachet på hverdagsmål som f.eks. arbejdsglæde og trivsel, og du kan vælge at blive coachet på et større karrieremål – alt efter hvor du er, og hvad du har brug for.

 

Hvorfor blive coachet?

Business coaching skaber fokus på, hvad du vil, hvorfor du vil det og hvordan.


Det, at du kan se, hvad dit mål er med dit arbejde, giver mening. Du forstår hvorfor, du gør dét, du gør, og det er yderst effektivt og motiverende!


Hvordan bliver man coachet?

Hvis du ikke allerede har et defineret mål at blive coachet på, vil vi bruge den første session til at finde ind til, hvad det er, du virkelig gerne vil, og herudfra definerer du så dit mål.


Under coaching-sessionen vil jeg coache dig ud fra en spørgemodel, der hedder ”De 6 Trin”; en effektiv spørge-model, der er udviklet af Manning Inspire. Med udgangspunkt i dit mål vil vi komme omkring dine forhindringer, din motivation, dit mønster, nye alternativer og evt. hjemmeopgaver. Herefter vil vi ofte bruge en session på at udarbejde en plan for dig. Som coach bruger jeg spørgemodellen ”De 6 trin” som en rygrad for samtalen i kombination med forskellige coachingværktøjer. Det er min særlige træning i 6-trins-modellen og værktøjerne samt mine erfaringer, der gør samtalen særligt effektiv.Team coaching


Hvad er team coaching?

Team coaching er coaching af en større eller mindre arbejdsgruppe. Målet for coaching-sessionen kan enten være formuleret af lederen på forhånd eller også af teamet selv.


Hvorfor team coaching?

Det at vide, hvad vi skal som medarbejdere, at vide hvorfor vi skal det og hvordan vi skal det, samtidig med at få taletid, at blive hørt og set og få medindflydelse er meget motiverende. Motiverede medarbejdere er ingrediensen til trivsel, fornyelse, forbedring og høj effektivitet. Med team-coaching er alle vindere – både ledelsen og medarbejderne.


Hvordan bliver man coachet i et team?

Lederen vil som regel være den, der formulerer det overordnede mål for sessionen. Det kan f.eks. være at øge effektiviteten samtidig med fastholdelse af motivation. Medarbejderne kan også være dem, der formulerer et mål. Det kan f.eks. være mål som trivsel, arbejdsglæde eller motivation.


Under team coaching-sessionen vil jeg som coach anvende en spørgemodel, der hedder ”De 6 Trin”; en effektiv spørge-model, der er udviklet af Manning Inspire. Med udgangspunkt i det formulerede mål vil vi komme omkring jeres forhindringer, motivationer, mønstre, nye alternativer, opgaver og indsatser. Som coach bruger jeg ”De 6 trin” som en rygrad for samtalen i kombination med forskellige coachingværktøjer. Det er min særlige træning i 6-trins-modellen og værktøjerne samt mine erfaringer, der gør samtalen særligt effektiv.